Een pre-workout supplement is een voedingssupplement en kan je stimuleren op verschillende vlakken. Meestal neem je een pre-workout in voor de training maar wordt tevens voor andere doeleinden gebruikt. Om verschillende doeleinden te beschrijven is het handig om de potentiële positieve effecten te beschrijven. De effecten van een pre-workout kunnen zijn: een toename in kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit. Maar een pre-workout kan ook verschillende voedingsingrediënten bevatten die je helpen om beter te focussen, een grotere spierpomp te behalen en je trainingen langer te kunnen volhouden. Sommige mensen gebruiken een pre-workout supplement zelfs om zich beter te kunnen focussen voor het studeren of voorafgaand aan een festival.

Een pre-workout bestaat veelal uit een blend van voeding ingrediënten die een positieve werking kunnen hebben op je lichaam. Er zijn verschillende type, soorten en brands in de voedingsindustrie met elk hun eigen unieke eigenschap. De een heeft een stimulerende werking terwijl de ander zich meer richt op het kunnen behalen van spierpomp. Veelal wordt het energieke effect van een pre-workout als prettig ervaren en zorgt het ervoor dat je van de bank af komt.

Naast de korte termijn effecten zijn er ook positieve lange termijn effecten die ervoor zorgen dat je sneller je fitnessdoelen kan behalen. Een voorbeeld van soortgelijke voedingssupplementen zijn creatine blends en beta-alanine. Het is zeker aan te raden om te kijken welke effecten je uit een pre-workout supplement wilt halen en je keus daarop aan te laten sluiten. Bij pre-workoutexpert hebben we een variatie van pre-workout supplementen die je kunnen ondersteunen tijdens het sporten. Maar er ook pre’s die je kunnen bijstaan in het dagelijks leven. Heb je nachtdienst dan is een pre-workout met cafeine iets voor jouw. Zoek je liever een pre-workout waarvan je de werking echt voelt dan is de pre-workout “Abe” van Applied Nutrition misschien een optie. Abe bevat een hoge dosis beta-alanine waardoor je zeker tintelingen door je lijf gaat voelen.

Ben jij opzoek naar een pre-workout en kun je geen keus maken? Dan kun je het beste nagaan waarom je een pre-workout supplement wilt gaan gebruiken. Binnen de shoppagina van pre-workoutexpert kun je verschillende effecten selecteren en jouw keus gemakkelijk maken. Misschien heb je geluk en is jouw pre-workout in de sale!:)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *