Beste Pre Workouts Top 5 2019

Pre Workout Supplementen

De top 5 beste pre workouts boosters van 2019? De jury van Preworkoutexperts heeft een top 5 beste pre workouts boosters samengesteld. De top 5 is samengesteld door de kwaliteit van branding, specifieke werking(en), mixbaarheid, smaak, prijs per scoop, aantal verkopen en reviews. Lees snel verder om te kijken of jouw favoriete pre-workout in de lijst staat van 2019.

1ste Plek – ABE van Applied Nutrition – 5 Sterren

2de Plek – Legend van Ghost Lifestyle – 5 Sterren

3de Plek – Total War van Redcon1 – 5 Sterren

4de plek – ION van Performix – 5 Sterren

5de plek – Prolific van Pescience – 4,5 Sterren

De beste Pre Workouts Boosters

Prijs per servingAlle pre-workouts in de lijst hebben een erg goede werking en zijn erg lekker van smaak. Voor veel pre liefhebbers is de prijs per serving belangrijk. De Preworkoutexperts hebben een lijst samengesteld om je direct van de beste kwaliteit/ prijs verhouding te voorzien. En je krachttraining te bevorderen!

De beste pre-workout op basis van PPS (Price Per Scoop):

  1. €0,93 Per Serving – ABE van Applied Nutrition
  2. €0,97 Per Serving – Prolific van Pescience
  3. €1,- Per Serving – Total War van Redcon1
  4. €1,25 Per Serving – Legend van Ghost Lifestyle
  5. €1,30 Per Serving – ION van Performix

Natuurlijk kun je niet alleen afgaan op de prijs van een pre-workout. Veel van de pre-workouts in de lijst hebben allemaal hun eigen unieke formule. Zo hebben de verschillende merken: Redcon1, Ghost Lifestyle, Performix, Pescience en Applied Nutrition verschillende eigen unieke smaken en ingrediënten.

ION DUURSTE PRE-WORKOUT IN STORE

ION van Performix is één van de duurste pre-workouts in onze store. Maar dit is niet zonder reden. ION werkt bijvoorbeeld maar met twee populaire smaken en concentreert zich meer op de formule. ION bevat een Multi-Phased Bead System waardoor deze pre erg lang werkend is. Daarnaast bevat het alleen de beste ingrediënten en zijn de smaken top notch!

Meer informatie…

Vaak kun je op de website van de fabrikant veel informatie vinden over producten die wij verkopen. Heb je nog vragen over een pre-workout supplement? Stel je vraag via Instagram aan één van de Preworkoutexperts!