Bestelling plaatsen

Bij Preworkoutexpert kunt u preworkouts gemakkelijk online bestellen door producten in het winkelwandje te plaatsen. Alle pagina’s binnen de webshop zijn versleuteld met het ssl-certificaat waardoor u uw bestelling altijd in een veilige omgeving kan afronden met bijvoorbeeld Ideal of Paypall.

Betalen

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in een vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna wordt je doorgeleid naar je veilige bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor pre-workoutexpert.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor pre-workoutexpert.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Verzending

Besteld u producten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag dan ontvangt u veelal uw bestelling de volgende werkdag in huis. Direct na uw betaling zal de bestelling met zorg worden verzamelt en ingepakt in het magazijn van Preworkoutexpert. Nadat de producten zijn ingepakt wordt de bestelling verzonden waarna u automatisch bericht zal krijgen.

De verzendkosten bedragen op dit moment €5,00 per bestelling. Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden.

Heeft u een vraag over een product of bestelling?

Neem dan contact op met onze klantenservice via het onderstaande email adres.

klantenservice@preworkoutexpert.nl